Specialisten

Battes Styling maakt van je nieuwe huis een thuis

Je hebt je oog laten vallen op jouw absolute droomhuis. Maar voordat je dat kunt betrekken, zul je eerst je huidige woning nog moeten verkopen. En het liefst zo snel mogelijk natuurlijk.

Verkoopstyling

De zoektocht naar een huis begint vaak op internet en daarom is een goede presentatie van de woning van groot belang voor een perfecte eerste indruk. Hoe zorg je er nu voor dat je huis er zo aantrekkelijk uitziet, dat kopers er meteen voor vallen?

“Het komt vaak voor dat potentiële kopers afgeleid worden door de persoonlijke inrichting of de kleuren van de woning die ze bezichtigen. Daardoor gaat de aandacht minder naar de woning zelf en ziet men ook minder de mogelijkheden die het huis biedt,” vertelt binnenhuisadviseur en stylist Britt Battes.

Uit onderzoek is gebleken dat woningen die gerestyled worden voor de verkoop, sneller worden verkocht en dat de waarde van de woning 5 tot 9% kan stijgen in vergelijking met de gemiddelde verkoopprijs. Reden genoeg om met een deskundige verkoopstylist in zee te gaan. Battes Styling is gespecialiseerd in interieuradvies en verkoopstyling, ook wel vastgoedstyling genoemd. Door vooral te focussen op de sterke punten, het depersonaliseren en de storende elementen te elimineren, wordt de woning aantrekkelijker voor een grotere groep kopers. Het is een relatief goedkope oplossing die de investering zeker waard is.

Het inrichten van je nieuwe woning

Als het gelukt is om je oude huis te verkopen en je droomwoning is van jou, dan is daar meteen de volgende uitdaging. Hoe ga je dat droomhuis inrichten? Waar begin je? Ook daar kan Battes Styling je perfect bij helpen. Bij de inrichting van een nieuwbouwwoning moeten er veel meer keuzes worden gemaakt dan bij een bestaande woning. Daarnaast moet je alles vanaf een bouwtekening doen en juist dat kan best lastig zijn.

“Zo vroeg mogelijk een interieuradviseur inschakelen scheelt je een hoop tijd en energie,” zegt Britt. “Dan is er iemand die het overzicht houdt en wijst op de verschillende mogelijkheden. Het begint al met de keuze voor de keuken en badkamer. Daarnaast kan ik de aankoop van de vloeren, raambekleding en meubels begeleiden en een kleur- en lichtplan opstellen. Als de kleuren en de meubels bepaald zijn, gaan we samen op pad voor de accessoires, lampen en schilderijen. De finishing touch, waardoor alles tot leven komt en er een persoonlijke sfeer en uitstraling ontstaat.”

Battes styling gaat graag met je mee om alles uit te zoeken en voor jou de laatste puntjes op de i te zetten. Je hebt te maken met één deskundige, die je bij alles helpt. Dat maakt dat alles goed op elkaar afgestemd wordt en daardoor ontstaat er balans en harmonie in je huis.

Een echt thuis…

Onze woning speelt een belangrijke rol in ons leven, het is veel meer dan alleen een plek om te wonen, slapen, eten en werken. De inrichting weerspiegelt de ziel van het huis en haar bewoners. Mede om die reden kijkt Britt verder dan alleen het esthetische aspect van de woning.

“Ik observeer zowel de klant als het huis en voel vanuit mijn ervaring wat voor stijl(en), sfeer en uitstraling erbij hoort. Als interieuradviseur kijk ik objectief naar de woning. Ik maak hierbij gebruik van mijn kennis en ervaring op het gebied van kleur en vorm en gebruik indien nodig conventionele Feng Shui invloeden. Vervolgens vertaal ik dat in een uniek en persoonlijk interieur, daar ligt mijn kracht. Ik ga letterlijk en figuurlijk met de bewoners op pad en loods hen door het oerwoud van mogelijkheden. Of de woonstijl nu modern, klassiek of industrieel is; ik vind dat wat bij iemand past. Omdat ik onafhankelijk werk en een groot netwerk heb, kun je profiteren van kortingen bij mijn leveranciers.”

Kortom: Battes Styling zorgt ervoor dat je volledig wordt ontzorgd.

Tenslotte nog een trendtip:

De kleur van het jaar 2019 volgens het Trendonderzoek ColourFutures van AkzoNobel is SPICED HONEY. Dit is een honingbruine kleur die optimisme uitstraalt. Spiced Honey staat voor luxe en huiselijkheid en is van het verfmerk Flexa. Het onderzoek wijst uit dat mensen, overal ter wereld, nieuwe energie, optimisme en zingeving ervaren. Deze kleur draagt eraan bij om een ruimte te creëren waar alles mogelijk is. Waar we kunnen denken, dromen, liefhebben en actief kunnen zijn. Spiced Honey pept je op en geeft energie en optimisme. Het thema van Flexa Colorlab voor 2019 is ‘Let the light in’.

Meer weten?

Neem gerust contact op, Britt staat je graag te woord!

Battes Styling
Britt Battes
info@battes-styling.nl
Tel: 06 53 633 855

Battes Styling is ook te volgen via Pinterest.

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.