Lokaal nieuws maandag 05 november 2018

‘We adviseren niet alleen hypotheken van onszelf’

Natuurlijk wil je dat je de juiste keuze maakt als je een huis koopt. Het is tenslotte een van
de grootste uitgaven in je leven. En een verbintenis die je aangaat voor een lange tijd. Maar
hoe zorg je dat je de juiste keuze maakt in al het aanbod van hypotheken?

Erwin Schellekens, hypotheekadviseur van de SNS Winkel in Breda weet uit ervaring; ’De juiste hypotheek vinden, is best een puzzel. Want wat voor de één een goede hypotheek is, hoeft dat voor de ander zeker niet te zijn. Dat hangt af van je situatie en wensen. Bij ons valt er wat te kiezen. Je kunt niet alleen een SNS Hypotheek bij ons afsluiten, maar ook hypotheken van bijvoorbeeld Aegon, Nationale-Nederlanden en diverse andere hypotheekaanbieders.

’Handig van zoveel keuze onder 1 dak: Je kunt hypotheken en hypotheekrentes makkelijk vergelijken. Misschien heeft een van de aanbieders op dit moment een lagere rente dan de ander. Of heeft een aanbieder voorwaarden die in jouw situatie gunstig zijn. Of je nu gaat voor nieuwbouw, een opknapper, in loondienst bent of zzp’er.

WIL JIJ OOK VERZEKERD ZIJN VAN EEN GOED HYPOTHEEKADVIES?

En heb je geen zin om zelf eindeloos te vergelijken tussen de verschillende aanbieders, voorwaarden en mogelijkheden? Maak nu een afspraak voor een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek. Bel: 0613981487 of loop onze winkel even binnen.

Goed om te weten: Ons advies is 100% onafhankelijk. We krijgen hiervoor geen provisie van de verschillende aanbieders. We rekenen alleen een gebruikelijke vergoeding voor het hypotheekadvies, zoals je die overal betaalt.

Breda, Ginnekenstraat 137-C
Breda, Moerwijk 13

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Etten-Leur.

Aanmelden