De Streek Bos&Weide

Etten-Leur - Etten-Leur
Actueel aanbod

€ 544.000,- tot € 544.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
194 - 194m2
Kaveloppervlak
387 - 387m2
Inhoud
752 - 752m3
Aantal slaapkamer(s)
4

Over dit project

Vrijstaande woningen “Edelhert”
Alle RUIMTE om te leven zoals ú dat wilt

Met zijn statige uitstraling is de vrijstaande woning type ‘Edelhert’ met ruime voor- en achtertuin een echte klassieke schoonheid. De zeer royale zitkamer en ruime woonkeuken zorgen voor comfortabel woongenot. Met drie ruime slaapkamers op de eerste verdieping en de mogelijkheid tot het realiseren van een inloopkast in de hoofdslaapkamer en een extra slaapkamer met tweede badkamer op de tweede verdieping, biedt dit huis een zee van ruimte! Type ‘Edelhert’ heeft twee parkeerplaatsen op eigen terrein en ruimte om de berging om te bouwen tot garage.

Om een beeld te krijgen van de enorme ruimte die deze woningen te bieden hebben, bekijk de bijbehorende brochure en maak een afspraak voor een uitgebreid informatiegesprek.

Eenvoudige huisbesturing voor woonplezier en gemak!
De woningen zijn voorzien van een gebruiksvriendelijk huisbesturingssysteem van Busch-Jaeger. Zo zijn bijvoorbeeld binnen- en buitenverlichting op een aantal plaatsen eenvoudig automatisch in te stellen en in een scene te zetten. En eenvoudig te bedienen op afstand; met de laptop, tablet of smartphone. Daarnaast zorgt het systeem voor optimale veiligheid doordat de verlichting gekoppeld is aan rookmelders. Bovendien is de woning voorzien van kinderveilige stopcontacten. Zo is jouw huis in Bos&Weide een veilige en intelligente woning.

Ook zorgen standaard zonnepanelen, een warmtepomp, een warmte-terugwinsysteem en hoogwaardige gevelisolatie voor een optimaal en gezond binnenklimaat met beduidend lage(re) energielasten.

Het ontwerp van de openbare ruimte zal in samenspraak met de gemeente worden ingericht. De situatietekening geeft een indruk waaraan geen rechten kunnen worden ontleend.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Streek Bos&Weide
Koopwoningen
1 (waarvan 1 beschikbaar)
Prijs
€ 544.000,- tot € 544.000,-
Type woningen
Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin op het Noorden
Bijgebouwen
Schuur (hout)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Lucht-Water Warmtepomp, Vloerverwarming
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Bioscoop/theater, Busstation, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum, Zwembad

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Etten-Leur.

Aanmelden