De Streek Hof&Gaarde

Etten-Leur - Etten-Leur
Actueel aanbod

€ 446.000,- tot € 446.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
160 - 160m2
Kaveloppervlak
307 - 307m2
Inhoud
638 - 638m3
Aantal slaapkamer(s)
5

Over dit project

2/1-Kapwoning “Koningslinde”
Alle RUIMTE om te leven zoals ú dat wilt

In Hof&Gaarde, uitkijkend op speelse groene hoven met fruitbomen en geurende kruidenvakken, bevindt zich “Koningslinde”, een uitzonderlijk ruime en intelligente nul-op-de-meter woning met standaard uitbouw op de begane grond.

Ruimte in overvloed
De woning heeft drie slaapkamers (mogelijkheid tot 5) en een totaal woonoppervlak van maar liefst 160 m2. De grootste verrassing biedt de benedenverdieping. Hier bevindt zich naast een volwaardige zithoek, ruime eetkamer en keuken ook een extra ruimte van 15m2. Perfect in te richten als hobbyruimte, speelkamer voor de kinderen, kantoor of (toekomstige) slaapkamer. En dat allemaal op de begane grond zónder concessies te hoeven doen aan uw wooncomfort!

Grote raampartijen (HR+++) aan de voor- en achterzijde laten veel daglicht de woning binnen. Door de openslaande tuindeuren loopt u bovendien zo uw riante achtertuin in. Gelegen op het westen, dus met voldoende zon én schaduw. En uw tuinmeubels, gereedschappen of fietsen? Die plaatst u eenvoudig in de berging, mét eigen achterom.

Standaard slimme voorzieningen
Achter de statige gevel gaat een hypermodern en intelligent huis schuil. De woning is onder meer voorzien van een domoticasysteem van Busch-Jaeger. Hiermee kunt u o.a. de verlichting, verwarming, eventuele zonwering en bewegings-/deurmelders (ook op afstand) via een laptop, tablet of smartphone instellen en bedienen. Dat is handig, maar ook veilig!

Ook zorgen standaard zonnepanelen, een warmtepomp, een warmte-terugwinsysteem en hoogwaardige gevelisolatie voor een optimaal en gezond binnenklimaat met beduidend lage(re) energielasten.

Het ontwerp van de openbare ruimte zal in samen-spraak met de gemeente worden ingericht. De situatietekening geeft een indruk waaraan geen rechten kunnen worden ontleend.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Streek Hof&Gaarde
Koopwoningen
1 (waarvan 1 beschikbaar)
Prijs
€ 446.000,- tot € 446.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning

Voorzieningen

Tuin
Tuin op het Westen
Bijgebouwen
Schuur (hout)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Lucht-Water Warmtepomp, Vloerverwarming
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Bioscoop/theater, Busstation, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum, Zwembad

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Etten-Leur.

Aanmelden