Van Bergenpark

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Etten-Leur - Leur
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Van Bergenpark is een nieuwe woonwijk in Etten-Leur. In de laatste fase van het plan, fase 3, komen 54 duurzame koopwoningen. Het woningaanbod bestaat uit hoek- en tussenwoningen, tweekappers, vrijstaande woningen en LOOF-woningen (gelijkvloers). Alle woningen zijn voorzien van een warmtepomp, vloerverwarming en hebben een voorlopig energielabel A+++. Hiermee bent u voorbereid op de toekomst.

Het gevarieerde woningaanbod is te bekijken op deze website. De eerste woningplattegronden zijn te zien en u kunt uw favoriete bouwnummer kenbaar maken. Van enkele woningtypen zijn ook de indicatieve vanaf prijzen v.o.n. bekend.

Voorafgaand aan de officiƫle verkoop kunt u zich optimaal voorbereiden. Door u aan te melden op de website, wordt u op de hoogte gehouden van het laatste nieuws. Ook kunt u alvast een financiƫle check uit laten voeren.

Ga naar de projectwebsite voor meer informatie www.vanbergenpark.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Van Bergenpark
Woningen
53 van 54 beschikbaar
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Etten-Leur.

Aanmelden