Terug naar Project

Type Edelhert

Vrijstaande woningen “Edelhert”
Alle RUIMTE om te leven zoals ú dat wilt

Met zijn statige uitstraling is de vrijstaande woning type ‘Edelhert’ met ruime voor- en achtertuin een echte klassieke schoonheid. De zeer royale zitkamer en ruime woonkeuken zorgen voor comfortabel woongenot. Met drie ruime slaapkamers op de eerste verdieping en de mogelijkheid tot het realiseren van een inloopkast in de hoofdslaapkamer en een extra slaapkamer met tweede badkamer op de tweede verdieping, biedt dit huis een zee van ruimte! Type ‘Edelhert’ heeft twee parkeerplaatsen op eigen terrein en ruimte om de berging om te bouwen tot garage.

Om een beeld te krijgen van de enorme ruimte die deze woningen te bieden hebben, bekijk de bijbehorende brochure en maak een afspraak voor een uitgebreid informatiegesprek.

Eenvoudige huisbesturing voor woonplezier en gemak!
De woningen zijn voorzien van een gebruiksvriendelijk huisbesturingssysteem van Busch-Jaeger. Zo zijn bijvoorbeeld binnen- en buitenverlichting op een aantal plaatsen eenvoudig automatisch in te stellen en in een scene te zetten. En eenvoudig te bedienen op afstand; met de laptop, tablet of smartphone. Daarnaast zorgt het systeem voor optimale veiligheid doordat de verlichting gekoppeld is aan rookmelders. Bovendien is de woning voorzien van kinderveilige stopcontacten. Zo is jouw huis in Bos&Weide een veilige en intelligente woning.

Ook zorgen standaard zonnepanelen, een warmtepomp, een warmte-terugwinsysteem en hoogwaardige gevelisolatie voor een optimaal en gezond binnenklimaat met beduidend lage(re) energielasten.

Het ontwerp van de openbare ruimte zal in samenspraak met de gemeente worden ingericht. De situatietekening geeft een indruk waaraan geen rechten kunnen worden ontleend.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Eigendom
Prijs € 544.000,-
Kavel 387 m2
Woonoppervlakte 194 m2
Inhoud 752 m3
Voorzieningen
Parkeren
Buitenruimte
Overige
Voorzieningen binnen 1km

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
215 € 544.000,- 387 m2 194 m2 4 752 m3 Te Koop